Inzicht

Perspectief

André de Waal

André de Waal

André de Waal is academisch directeur van het HPO Center en partner bij FFR&D. Hij is dè expert op het gebied van High Performance Organizations (HPO’s), prestatiemanagement, en de High Performance Financiële Functie.

06-51232322andredewaal@planet.nlLinkedIn

Jacques Bootsman

Jacques Bootsman

Jacques is specialist op het gebied van Business Control. Als brede financial met kennis van cost management, procesoptimalisatie in FSSC’s , changemanagement en kennis van IT is Jacques een echte bruggenbouwer met de business.

06-55761338jacques@ffrd.nlLinkedIn

Eelco Bilstra

Eelco Bilstra

Eelco is een bevlogen HPFF-adviseur: verbeteren van financiële functies is zijn drive. Eelco is (co-)auteur van twee boeken over high performance in financiële functies. Hij heeft ervaring in verandertrajecten, planning- en budgettering (beyond budgeting), costmanagement en intercompany-processen middels blockchain technologie. Hij neemt bij klanten graag de rol van verbinder, organisatiecontroller, projectleider, of product owner.

06-29092548eelco@ffrd.nlLinkedIn

Het Team

Het team is meer dan de som der delen. We hebben samen meer dan 80 jaar ervaring in onderzoek en verbeteren van de financiële functie.