Inzicht

Perspectief

Team
Martin Geerars

Martin Geerars

Martin heeft passie voor HPFF, en vooral voor het human capital. Hij is een ervaren interimmanager, lean consultant en (team) coach. Begeleider van afdelingen in transitie. Specialist in kostenreducties, optimalisatie van transactionele processen zoals P2P en de inrichting van Shared Service Centers.

06-53837243martin@ffrd.nlLinkedIn

André de Waal

André de Waal

André de Waal is academisch directeur van het HPO Center en partner bij FFR&D. Hij is dè expert op het gebied van High Performance Organizations (HPO’s), prestatiemanagement, en de High Performance Financiële Functie.

06-51232322andredewaal@planet.nlLinkedIn

Jacques Bootsman

Jacques Bootsman

Jacques is specialist op het gebied van Business Control. Als brede financial met kennis van cost management, procesoptimalisatie in FSSC’s , changemanagement en kennis van IT is Jacques een echte bruggenbouwer met de business.

06-55761338jacques@ffrd.nlLinkedIn

Eelco Bilstra

Eelco Bilstra

Eelco is een bevlogen HPFF-adviseur: verbeteren van financiële functies is zijn drive. Eelco is (co-)auteur van twee boeken over high performance in financiële functies. Hij heeft ervaring in verandertrajecten, planning- en budgettering (beyond budgeting), costmanagement en intercompany-processen middels blockchain technologie. Hij neemt bij klanten graag de rol van verbinder, organisatiecontroller, projectleider, of product owner.

06-29092548eelco@ffrd.nlLinkedIn

Het Team

Het team is meer dan de som der delen. We hebben samen meer dan 80 jaar ervaring in onderzoek en verbeteren van de financiële functie.