Inzicht

Perspectief

Leiders, financials, strategen en wetenschappers: FF Associates is hét netwerk van professionals dat meebouwt aan de ontwikkeling van HPFF.

Powered by people

Ons onderzoek wordt direct geïnspireerd door de ervaringen en uitdagingen van financials in het werkveld. Dankzij hen komen actuele vraagstellingen uit de praktijk op de onderzoeksagenda van FFR&D, krijgen we eerlijke feedback op de ideeën en tools die we ontwikkelen en kunnen we onze opdrachtgevers helpen met up-to-date kennis.

 

Bouw mee

Enthousiast over HPFF? Bouw samen met ons aan de verdere ontwikkeling van het raamwerk en sta aan de basis van topprestaties in finance. Als FF Associate ontvang je uitnodigingen voor onze events, maar we vragen je ook om feedback te geven op nieuwe diensten en producten en we vragen je hulp bij nieuwe onderzoeken. Deelnemen is geheel vrijblijvend; meedoen kost weinig tijd en is leuk om te doen. De uitkomsten van zo’n onderzoek delen we uiteraard met je.

FF Associates

Meld je aan en doe mee. Schrijf een korte motivatie waarom je mee wilt doen en waar je je steentje aan wilt bijdragen. Opsturen naar: Jacques@ffrd.nl