Wat we doen

Het FFR&D Center ondersteunt klanten met inspiratie, diagnoses en hulp en begeleiding bij de doorontwikkeling of transformatie die financiële functie willen inzetten. Daarbij is het gedachtegoed van hoogpresterende organisaties en high performance financiële functies de rode draad.

FFR&D biedt drie type diensten:

Workshop of masterclass: dag of dagdeel waarbij HPO en HPFF centraal staan, ideeën worden uitgewisseld en inspiratie opgedaan in de lezing-variant (masterclass) of de meer interactieve variant (workshop).

Diagnose: dag waarbij HPO en HPFF geïntroduceerd wordt, de resultaten van de diagnose van de eigen financiële afdeling worden besproken en interactief de te ondernemen stappen worden bepaald. Nuttig instrument voor de invulling van een hei-dag of teamdagen met de financiële functie. De diagnose kan uitgebreid worden met uitgebreid onderbouwing middels interviews met sleutelspelers in en rondom de financiële functie. De diagnose kan worden gezien als start van een door de organisatie in te zetten traject naar hoger presteren.

Transformatie: traject waarbij HPO en HPFF geïntroduceerd wordt, de diagnose-dag de start van een verandertraject op weg naar high performance. De voortrekkers in de financiële functie stuwen en coachen met bestaande capaciteit de financiële functie naar een hoger niveau. Immers, de organisatie moet het zelf doen. FFR&D begeleidt op gepaste afstand. Met het concept van HPFF-coaches (voortrekkers), opgeleid via masterclasses, ondersteunt, prikkelt FFR&D indirect de verandering die de financiële functie zelf bewaakt.

Workshop
of masterclass
DiagnoseTransformatie
Inspiratie om anders te doenVVV
Starten verandering VV
Starten en begeleiden veranderingV