Digitale Workshop Corona-proof!

Vanwege de corona maatregelen is de workshop in zijn vorm ook veranderd. Geen finance professionals meer die als een carroussel met elkaar vrij kunnen bewegen zonder rekening te houden met 1,5 meter afstand.

We kunnen dit zowel volledig digitaal als een hybride vorm aanbieden. De digitale vorm is iedereen online.

Online aandacht vraagt meer van de mensen om hun focus en aandacht vast te houden dan normaal. We hebben ervaren dat deelnemers een online sessie van maximaal 3 uur met een schema van 23 minuten aandacht, 7 minuten break, als prettig wordt ervaren. Deelnemers van online sessies die langer dan 3 uur duren of 3 uur sessie zonder deze breaks verliezen hun hun scherpte. De online sessie heeft een plenair deel en groepswerk. Het schakelen tussen groep en plenaire sessie vraagt precieze voorbereiding en gedisciplineerde executie.

De hybride vorm is een mengvorm van de digitale vorm, waarbij elke groep een eigen vergaderzaal heeft die daar ook blijft gedurende de 3 groepsrondes. De vergaderzaal zou dan ook nog een inbeloptie moeten hebben met de grote zaal voor de plenaire sessies. Een deel van de Finance professionasl is aanwezig in de -grote- zaal of in de vergaderzaal en het ander deel achter zijn scherm op kantoor of thuis.