Insights

Onze methodes zijn gefundeerd op onderzoek en getoetst in de praktijk. We publiceren regelmatig over de theorie én praktijk van high performance finance.

Insights

Onze methodes zijn gefundeerd op onderzoek en getoetst in de praktijk. We publiceren regelmatig over de theorie én praktijk van high performance finance.

Meer lezen

Deze organisaties mochten we helpen om hun prestaties te verbeteren en hun finance functie te optimaliseren. Lees alles over de doelen, onze aanpak en het uiteindelijke resultaat.

Naar cases

Dialoog

In de dagelijkse hectiek van de financiële afdeling neem je de tijd vaak niet om met elkaar in gesprek te gaan over wat er beter kan. Onze experts zorgen dat de dialoog op gang komt en dat medewerkers de tijd nemen om na te denken over belangrijke zaken en gedeelde belangen. Daardoor voelt het hele team zich meer betrokken bij de verbeteringen en de transformatie naar een HPFF.

Op eigen kracht

Hoogpresterend worden door een paar consultants in te huren: dat kan dus niet! De drive om te excelleren moet van binnenuit komen. Wij helpen financiële afdelingen om zichzelf, op eigen kracht, te ontwikkelen en te verbeteren. We leiden interne medewerkers op tot HPFF-coaches, die op hun beurt hun collega’s helpen bij het implementeren van verbeteringen. Zo blijft alle kennis bij de organisatie.

Persoonlijke ontwikkeling

Onderwerpen als verbetering, verandering, samenwerking en inspiratie gaan niet alleen over een financiële functie, maar ze gaan ook over leiderschap. De transitie naar een HPFF betekent vaak ook een ontwikkeling van leiders. We begrijpen dat hun persoonlijke groei een drijvende kracht achter verbeterde prestaties is. Wij helpen trekkers in de financiële afdelingen om een high performance managerial leider te worden.

WHITEPAPER

Schrijf je in voor regelmatige updates en ontvang de whitepaper 'Op weg naar een high performance financiële functie'.

WIJ ZIJN FFR&D

Wij zetten inspiratie om in verdieping. We helpen leiders en professionals bij hun quest for excellence; de reis naar een uitmuntende financiële functie, die presteert op het allerhoogste niveau (en daardoor de allerbeste resultaten levert). Dat doen we met oplossingen die verder kijken dan de dagelijkse routine, vanuit een holistische kijk op verbetering, en op basis van gedegen onderzoek.