Uitnodiging voor Webinar ‘Goedkeuring verkrijgen voor een verbeterprogramma’

Menig finance professional heeft er mee te maken: 'Hoe krijg ik goedkeuring en budget voor een verbeterproject/programma dat hoofdzakelijk intern gericht is en waarbij de revenuen hoofdzakelijk indirect van aard zijn?' Deze vraag speelt ook bij het krijgen van toestemming voor de transformatie naar een hoogpresterende financiële functie (HPFF).

Voor de finance professional zijn de voordelen van de verbetering logisch en zou daardoor toestemming verkrijgen een ‘piece of cake’ moeten zijn. Echter in de praktijk blijkt het toch veelal lastig te zijn om die goedkeuring daadwerkelijk te krijgen, omdat de revenuen lastig in te schatten zijn.

Wat zou hiervoor de juiste aanpak zijn?

Afgelopen zomer is er onderzoek gedaan, zowel literair als exploratief in samenwerking met financiële experts op directieniveau naar de beste manier om toestemming te verkrijgen voor verbeteringsprogramma’s in de financiële functie.

In een webinar op vrijdag 30 oktober van 9.00-10.30 wordt uiteengezet door FFR&D, met André de Waal als presentator, wat de uitkomsten zijn van het onderzoek.

In de sessie staan de volgende vragen centraal:

– Welke elementen zijn essentieel om mee te nemen in het proces?
– Hoe is het onderwerp van toestemming voor verbeteren op de agenda gezet?
– Wat is de rol van een financiële onderbouwing?
– Hoe is het verhaal in elkaar gezet?

Aanmelden voor de webinar